Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شهردار تهران گفت: باید باغ‌های باقیمانده را که برخی از آن‌ها در اختیار نهاد‌های دولتی و حکومتی است، با مذاکره حفظ می‌کنیم.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، پیروز حناچی در ابتدای سخنان خود در هفدهمین نمایشگاه گل و گیاه تهران، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، روز کارگر و روز معلم گفت: این سرزمین با باغ و گل عجین است و اگر به تاریخ ایران زمین نگاه کنیم، چه ایران پیش از اسلام و چه پس از اسلام، آثار باغ‌های ایرانی را می‌بینید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساساً باغ‌های ایرانی و فضای سبزی که به هنر هنرمندان ایرانی مزین می‌شد، بخشی از فرهنگ این سرزمین بوده و هست.

شهردار تهران با بیان اینکه تاکنون ۱۲ باغ ایرانی به ثبت جهانی رسیده است و امیدواریم این روش و منش در آینده توسعه پیدا کند، اظهار کرد: این بار هفدهمین نمایشگاه گل و گیاه تهران برگزار می‌شود که باید از دست اندرکاران این رویداد قدردانی کرد. امیدوارم پیام این تلاش‌ها به مردم شهرمان منتقل شود.

وی در ادامه با اشاره به مهم‌ترین مشکلات کلانشهر‌ها گفت: آلودگی و ترافیک یکی از عارضه‌های کلانشهرهاست؛ البته این موضوعات راه حلی روشن، مشخص و ملموس دارند و بسیاری از کشور‌ها از این راه حل‌ها استقاده کردند. با این وجود، شهر تهران که یکی از زیباترین شهر‌های ایران است در اثر کم توجهی به راهکار‌ها به شکل «انباشته» با مشکلات ترافیک و آلودگی مواجه است.

شهردار تهران ادامه داد: یکی از این راه حل‌ها کنترل آلودگی و منابع آلاینده است و راه دیگر توسعه فضای سبز، چه در داخل و چه در کمربند شهر است. در این دوره از مدیریت شهری با اهتمام اعضای شورای شهر و جهت گیری مدیریت شهری کار‌های بزرگی از جمله جلوگیری از تخریب باغ‌ها انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با ضوابطی که در شورای شهر تصویب شد و در شورای عالی شهرسازی هم در حال بررسی است، تجدید نظر در قوانین مربوط به حفظ باغات شهر در دستور کار است و دیگر برج باغ در تهران ساخته نخواهد شد. ضمن اینکه، تلاش می‌کنیم مالکین را تشویق کنیم که در عین حفظ باغ ها، منافع شان حفظ شود.

شهردار تهران با تاکید بر کنترل آلودگی شهر تهران نیز گفت: هیچ راهی جز این نداریم که منشاء آلاینده‌ها کنترل شود و اکسیژن بیشتر در شهر تولید شود. باید باغ‌های باقیمانده را که برخی از آن‌ها در اختیار نهاد‌های دولتی و حکومتی است، با مذاکره حفظ می‌کنیم.

حناچی با بیان این که «این نعمت بزرگی است که آدم با گل و گیاه سر و کار داشته باشد» عنوان کرد: گاهی به پیشه آقای مختاری غبطه می‌خورم، مطمئنا دعای خیر مردم هم پشت سر ایشان خواهد بود. در کشور ما تنوع گونه‌های گیاهی بسیار است و در این شرایط می‌توان با هزینه‌های کم، بهره وری بالایی به دست آورد. این امر این بخشی از سیاستی است که در کشور باید تعقیب شود. علاوه بر این، بسیاری از کشور‌ها متقاضی محصولات صنعت گل ایران هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حناچی شهرداری گل و گیاه برج باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۶۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: هیچ‌گاه نمی‌توان تمدن ایرانی-اسلامی را از عرصه جهانی حذف کرد؛ چنانچه امروز رشادت و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در تاریخ چندصد ساله اخیر بی‌نظیر بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس اظهار کرد: آغاز تمدن بشری مرهون ایرانی‌ها است و هر تمدن بزرگی نشانه‌های معرفتی و هویتی دارد که این نشانه‌ها در طول تاریخ تثبیت شدند و نمی‌شود با هجوم به ارزش‌های تثبیت‌شده هویت ملت و اعتبار تاریخی و تمدنی‌اش را از آن گرفت.

وی افزود: آنچه که امروز در جهان معاصر شاهدش هستیم، تلاشی بسیار مذبوحانه و ناموفق برای گرفتن بخشی از هویت ملتی است که سرنوشت تاریخ را تغییر داده و در آینده آخرالزمان هم به برکت اسلام سرنوشت دنیا را تغییر خواهد داد و این وعده بزرگ الهی است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه با اطمینان خاطر از همه کسانی که در فضای دانشگاهی در حوزه هویت‌بخشی فرهنگی فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کنیم، گفت: معتقدیم که هیچ‌گاه نمی‌توان تمدن ایرانی-اسلامی را از عرصه جهانی حذف کرد؛ چنانکه امروز رشادت و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در تاریخ چندصد ساله اخیر بی‌نظیر بوده است.

قاسم‌زاده ادامه داد: بنابراین شاهد اقتدار بزرگ جهانی و آغاز ظهور تمدنی جدید در عصری هستیم که با ظهور انقلاب اسلامی شتاب گرفته و امروز شاهد تحولات بسیار ارزشمند و در عین حال شتابان در عرصه تحولات جهانی هستیم.

وی تصریح کرد: همین عملیات وعده صادق که با همکاری نیروهای نظامی و نهادهای علمی یعنی دو بازوی اقتدارآفرین نظام جمهوری اسلامی رقم خورد، صفحه تاریخ را عوض کرد و از این پس ما شاهد اتفاقات دیگری در معادلات جهانی خواهیم بود و این به برکت پاسداشت افتخارات و هویت‌هایی است که به آن می‌نازیم و پایبندیم.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) جنگ شناختی بزرگ‌ترین نبرد از مجموعه عظیم جنگ ترکیبی است، گفت: در این جنگ دشمنان دنبال این هستند که نسل جوان را از هویت‌های خودشان خالی کنند، باید بتوانیم از داشته‌ها و میراث کهن دفاع کنیم؛ به ویژه در مباحثی که برای ما جنبه حیثیتی پیدا کردند.

قاسم‌زاده افزود: نام خلیج فارس همواره در تاریخ بوده و چندصد هزار سال سابقه دارد و قطعاً تا زمانی که جهان باقی است، نام این خلیج فارس خواهد ماند و اگر کشورهای کوچک و تازه به استقلال رسیده منطقه بخواهند تلاش کنند تا نام این خلیج را تغییر بدهند، بی‌شک موفق نخواهند شد، چون پشتوانه تمدنی ندارند.

وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌هایی که در تراز انقلاب اسلامی قدم برمی‌دارند، این است که بتوانند بازخوانی از داشته‌های گذشته و میراث‌هایمان داشته باشند تا بتوانیم در افق‌های پیش رو با اتکا به توانایی‌های قشر جوان و اثرگذار آینده خوبی را برای کشور رقم بزنیم؛ اطمینان داریم ذهن سیال و پویای جوانان هر گره و مشکلی در مسیر پیشرفت ایرانیان را بر خواهد داشت.

نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان با یادآوری اینکه آینده از آن ایرانی‌هاست، گفت: امیدواریم با همگرایی و هم‌افزایی توانایی‌هایی که در کشور وجود دارد و همچنین همراهی دانشجویان و نهادهای دانشگاهی و در نهایت همکاری‌های گسترده بین محیط‌های علمی-فناوری و نظامی روز به روز شاهد اقتدار بیشتر کشور باشیم تا همواره بتوانیم نقش حیاتی خود را ایفا کنیم و باعث نجات بشریت از هرگونه بی‌عدالتی در عرصه جهانی باشیم.

قاسم‌زاده اضافه کرد: دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی بر اساس مأموریت‌های ویژه خود در حوزه‌های ملی و فراملی رسالت خودش را در انتقال میراث کهن به نسل‌های امروزی و همچنین مهمانان خارجی این شهر و کشور انجام می‌دهد تا این مهمانان را به سفیران فرهنگی و تمدنی ما در کشورهای خودشان تبدیل کنند.

وی ادامه داد: به این ترتیب نام ایران اسلامی با همه عناصر هویتی خودش نقش اثرگذار در حکمرانی جدید و نظم تمدنی نوین دنیا ایفا خواهد کرد.

کد خبر 749832

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • تنفر جهانی از اسرائیل و صهیونیزم یا یهودی ستیزی؟
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست